Yönetim Kurulu Başkanımız İ.Nüzhet Saraç'ın Teşekkür Mesajı

Biz, üç kuşaktır eğitimciyiz misyonuyla eğitim üssünde devam ettiğimiz çalışmalarımızda her alanda 1. olmak bizim için artık mükemmellik değil alışkanlıktır. Emeğimizin karşılığını almak İLGİ ailesi için çok haklı bir gurur ama geçen zaman, daha fazla bir sorumluluk omuzlarımıza yüklüyor.
   Akademik, bilim, sanat, spor, dil, teknoloji alanlarında yaptığımız çalışmalarda ulusal başarılar elde etmek, rol model olmak, ürettiğimiz ve uyguladığımız çalışmaların taklit edilmesi işimize olan hevesimizi arttırıyor.
   2 yıl art arda YKS Türkiye 1.liği ve Türkiye’de ilk 1000’de 23 derece kazanmak tabi ki tesadüf olamaz. Öncelikle disiplinli çalışmayı seven çok güçlü bir takımımız var. Bunun yanında örneği olmayan bir öğrenci takip, ödev kontrol, uyguladığımız sınav, etüt, soru çözüm sistemimizin olduğu aşikârdır. Rekabeti seven öğrenci topluluğumuzun olması da başarımızı her geçen gün arttırıyor. Her zaman yanımızda olan veli desteğini de unutmamak gerekir. Demek ki herkes kendi üzerine düşeni yapınca başarı gerçekleşiyor.
   Hiçbir zaman ucuz emekle, ucuz iş yapmak istemedik. Tek ve esas olan işimizde başkasının emeğini çalmadık, taklit etmedik ve tartışmadık. Şampiyon öğrencileri transfer etmedik, öğrencilerimizi şampiyon etmek için hep birlikte çalıştık.
   Her zaman derdimiz Şanlıurfa’mızın sesini ulusal arenada duyurmak oldu ve şükürler olsun ki rabbim bizi mahcup etmedi. Bu anlamda kurulduğumuz günden itibaren hep yanımızda ve bize destek olan tüm Şanlıurfalılara teşekkürü borç biliriz.
   İLGİ ailesinin bugünlere gelmesinde katkısı olan tüm çalışma arkadaşlarımıza, öğrencilerimize ve velilerimize canı gönülden teşekkür ederiz.
   Daha nice güzel başarılarda buluşmak dileğiyle mutluluk ve başarı dolu günler dileriz.

İ. Nüzhet SARAÇ

İlgi Okulları Yönetim Kurulu Başkanı